Braids2

Boxbraids

Voor het plaatsen van de boxbraids werken wij met een methode waarbij de extensions op voorhand volledig gevlochten worden, met vanboven een lusje om ze te kunnen bevestigen. Vervolgens worden je eigen haren plat tegen het hoofd ingevlochten waarna de vlechten hierop bevestigd worden. Zo is het een "protective haistyle" voor uw eigen haren en kan u de vlechten blijven hergebruiken totdat ze echt versleten zijn of u een andere kleur wil proberen.


Other Braids

Op festivals zijn opvallende en originele haar en make up looks enorm trending. Bij “Lotta” kan u tijdens het festivalseizoen terecht voor verschillende variaties en looks. Dutch braids en andere ingevlochten kapsels zijn ook heel het jaar rond mogelijk.

Festival Wig Collection (coming soon)

en pruikencollectie geïnspireerd op het festivalseizoen, gemaakt van de meest hoogwaardige synthetische vezels, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Door met synthetisch haar te werken blijft de prijs van deze collectie erg toegangkelijk. Volg de releases en maak je pre-orders via Instagram