Make Up

Full Glam Make-Up

De full glam, ‘Red carpet- ready’ make-up is waar Lotta bekend voor staat. Iedere vrouw die voor deze service binnen wandeld gaat als een echte diva terug naar buiten. Er wordt echt met highlight en contouring gewerkt, de ogen worden all-round opgemaakt en kunstwimpers zijn bij deze service altijd inbegrepen. Dit is een avond-, foto- en/of video make-up, welke schitterend overkomt op beeld, speciaal voor de dame die er echt als een ster wil uitzien voor haar event. ‘Kim Kardashian’ , ‘Kylie Jenner’ , ‘Ariana Grande’ en andere sterren die bekend staan voor hun glamoureuze looks zetten de toon voor dit soort make-up applicatie.


Natural Glam Make-Up

De natural glam make-up is een nieuwe service die aangeboden wordt omdat sommige dames er graag op een wat subtielere manier heel erg goed uit willen zien. Dit is nog steeds geen ‘gewone’ dag make-up, maar een iets natuurlijkere glamoureuze look geschikt voor zowel ‘s avonds als overdag die erg mooi overkomt op foto- en video beelden. We gaan wat subtieler te werk met de face-shaping en kunst wimpers worden (tenzij anders gewenst) achterwege gelaten om een zachter resultaat te bekomen.

Make-Up Packages

U gaat naar een event, heeft een foto- of videoshoot en wil niet alleen een make-up laten aanbrengen maar ook gelijk uw kapsel laten verzorgen? Hier hebben wij speciale pakketten voor, aan zachte prijzen! Lotta is een all-round hair & make-up artist, zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het zoeken van een kapper die uw kapsel kan verzorgen op dezelfde dag.